Gratis verzending vanaf €50,-

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Retourneren

Retouraanvraag

Puroathome behandelt elke retouraanvraag van geval tot geval. In het onwaarschijnlijke geval dat de door u bestelde goederen niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u ons binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen een e-mail sturen met betrekking tot uw vraag op Info@puroathome.nl

Zodra uw verzoek is goedgekeurd, heeft u vanaf de datum van goedkeuring 7 dagen de tijd om ongewenste artikelen aan ons te retourneren (houd er rekening mee dat u eerst binnen de bovengenoemde periode van 7 dagen contact met ons op moet nemen). Let op: Alle goederen vallen onder uw verantwoordelijkheid vanaf de ontvangstbevestiging van onze gecontracteerde koeriers.

Voordat u een bij ons gekocht product retourneert, moet u ervoor zorgen dat aan alle volgende voorwaarden is voldaan.

Het product dat u wilt retourneren:

Kan alleen naar ons worden teruggestuurd na ontvangst van een e-mail van Puroathome waarin de goedkeuring wordt bevestigd van uw verzoek om artikelen te retourneren/restitueren waar u niet tevreden over bent:

– Moet ongebruikt zijn en in dezelfde staat waarin u deze heeft ontvangen
– Moet in de originele verpakking worden verzonden
– Moet in één keer worden verzonden en binnen zeven dagen na ontvangst van de e-mail bij ons worden terugbezorgd.

Als u de leveringsgegevens van een bestelling wilt annuleren en/of wijzigen, neem dan onmiddellijk contact met ons op om eventuele wijzigingen gemakkelijker te kunnen maken. Latere aanpassingen, mislukte bestellingen en ontevredenheid over producten die zijn geleverd zoals beschreven op onze site worden niet gecompenseerd, aangezien Puroathome niet verantwoordelijk is voor door de gebruiker gemaakte fouten, maar naar eigen goeddunken zal proberen eventuele schade of verliezen van er is een bestelling geplaatst.

 

Voor alle retourvragen kunt u contact met ons opnemen via info@puroathome

 

In geval van productschade verzoeken wij u een fotobewijs mee te sturen waaruit blijkt dat dit is gebeurd. Elke onwaarheid of het onvermogen om bewijsmateriaal te presenteren zal resulteren in een onmiddellijke weigering en er zal geen verdere communicatie plaatsvinden. Puroathome zet geen klanten op de zwarte lijst, maar tolereert geen klanten die zich niet aan onze ethiek houden.

Houd er rekening mee dat restituties worden omgezet in winkeltegoed met een geldigheidsduur van 3 maanden vanaf de uitgiftedatum.

Translate »
Ontvang het laatste nieuws

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting bij de eerste bestelling

Ontvang meldingen van nieuwe producten