Gratis verzending vanaf €50,-

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veelgestelde vragen

Onze koffiebonen zijn afkomstig van Fairtrade-coöperaties die honderden kleine boeren samenbrengen. Peru, Honduras, Oeganda en Colombia.

We raden klanten ten zeerste af om geopende bonen in de vriezer te bewaren, omdat de temperatuur de smaak zal beïnvloeden. We raden klanten aan om het in een luchtdichte verpakking te bewaren.

Nee, onze verpakking bevat 250 gram, want als het pakje te groot is, verliest de koffie zijn aroma zodra hij wordt geopend en niet goed wordt bewaard.

Om een goede werking van jouw machine te garanderen, is het verstandig om jouw machine regelmatig te ontkalken. Je kunt jouw machine het beste ontkalken na een verbruik van 400 tot 600 capsules of tenminste drie keer per jaar.

Niemand lijkt zich ervan bewust te zijn dat koffie één van de goedkoopste drankjes ter wereld is. Dat zou je niet zeggen  horen wij u denken, gezien de prijzen. Maar de rekensom is heel eenvoudig:

 

  • De dosering per kopje koffie is normaliter 7 gram.
  • dus uit een kilo pak koffie haalt u 140 koppen koffie.
  • Als u € 25 voor een kilo heeft betaald, dan kost een kopje koffie nog geen 18 cent.
  • Dit is goedkoper dan een glas wijn, een glas Coca Cola of flesje bier

Zeker! Je kunt een bestelling bij ons doen zonder een account aan te maken. Maar als je op de hoogte wilt blijven van al onze mooie acties, zou het aanmaken van een account wel noodzakelijk zijn ;).

Translate »
Ontvang het laatste nieuws

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting bij de eerste bestelling

Ontvang meldingen van nieuwe producten